OVER REBOOT

Stilstaan is vooruitgaan

 

Elke dag wordt je organisatie gedreven door klanten, collega’s, projecten, to-dolijsten en ontelbare externe factoren. Maar in de stroom van de dagelijkse realiteit is het niet evident om gefocust te blijven en de juiste koers te bepalen.

reBoot biedt letterlijk en figuurlijk een veilig ankerpunt voor leidinggevenden, teams en organisaties die willen denken en doen, leren en co-creëren. Hier, aan boord van ons schip aan de Vaart in Leuven, herbronnen we. Hoe mensen efficiënter, fijner en volhoubaar kunnen samenwerken, is daarbij ons uitgangspunt.

 

 

Volhoubaarheid (Zuid-Afrikaans) – zelfstandig naamwoord – term is afgelei van die latynse sustinere (tenere – te hou; sub – op). Volhoubaar (van onderhou en vermoë) is die eienskap van biologiese stelsels om onbepaald divers en produktief te bly.

 

Stap aan boord en laat je leiden en begeleiden door onze experten in communicatie en samenwerking, leiderschap, structuren en processen.

 

 

Onze waarden

 

#beYourself

 

 

We kiezen voor een no-nonsense aanpak waarbij authenticiteit en oprechtheid centraal staan. Je krijgt alle ruimte om he-le-maal jezelf te zijn.

 

#beProfessional

 

 

Ons doel is dat jij meteen met de inzichten uit onze sessies aan de slag kan. Daarom combineert ons team een stevige theoretische kennis met tonnen praktijkervaring.

 

#beCreative

 

 

Mensen maken mogelijkheden. We geven geen pasklare oplossingen, maar stimuleren jou en je team om een out-of-the-boxmentaliteit te ontwikkelen.

 

#beFlexible

 

 

We pinnen ons niet vast op één theorie of best practice, maar spelen in op wat we tijdens de sessies observeren. Inspiratie bloeit vanuit een open vizier.

 

 

#beFunny

 

 

Leren en lachen gaan hand in hand. Mensen leren het makkelijkst in een ontspannen klimaat. De bedoeling van de sessies is dat je volop bijleert, maar we maken er ook gewoon een leuke dag van.

 

 

#beBold

 

 

Reken op een doorgedreven kick-your-ass-service. We durven confronteren waar nodig om mensen – vanuit hun veilige haven – tot nieuwe inzichten te bewegen.

 

 

 

 

Meet & greet our crew

Testimonials