LEIDERSCHAP

1-to-1 | Persoonlijk leiderschap

Wil je jezelf als leider beter leren kennen en een authentieke leiderschapsstijl ontwikkelen? Twijfel je over welk leidinggevend profiel de beste match is voor jouw organisatie?

Leidinggeven is meer dan coördineren en delegeren. Het gaat in de eerste plaats over de manier waarop je mensen inspireert en motiveert. De juiste kapitein op de juiste plek is key. Wij doen een focused assessment van je kandidaten en coachen nieuwe teamleads, scrum masters, chapter leads en andere leidinggevende profielen bij het optimaal inzetten van hun skills en kwaliteiten. En ook voor je medewerkers vormt zelfleiderschap een belangrijke katalysator in het bereiken van hun maximaal potentieel. In onze trainingen stimuleren we mensen om vanuit zelfkennis en -activatie naar de best mogelijke versie van zichzelf te groeien.


1-to-many | Teamleiderschap

Wil je je team naar sterkere en stabielere resultaten gidsen? Ben je ervan overtuigd dat een structuur van gedeeld leiderschap het beste werkt voor jouw team?

Je team is voortdurend in beweging. Denk aan wijzigingen in de teamstructuur, nieuwe projecten of de impact van externe invloeden. Dat brengt vaak spanning en weerstand met zich mee. Wij helpen je de uiteenlopende teamnoden vlot te capteren en te anticiperen op de verschillende dynamieken. En ook als je teamleiderschap liever over meerdere mensen verdeelt, begeleiden we je team graag naar een structuur van gedeeld leiderschap.


Many-to-many | Leiderschap in organisaties

Is je organisatie op korte tijd flink gegroeid en dringen nieuwe managementstructuren zich op? Zoek je naar manieren om je visie en missie door te vertalen naar de werkvloer? Komt je organisatie in woelig water door fusies of overnames?

Als leidinggevende ben jij de inspirator en facilitator van je bedrijfswaarden en -doelen. Jij staat aan het strategisch roer en kiest de richting die je onderneming uitvaart. Maar hoe zorg je er nu precies voor dat iedereen binnen je organisatie op dezelfde boot zit? In ons leiderschapstraject op maat boosten we de skills die je nodig hebt om je mensen te activeren.

Samen de mogelijkheden voor jouw organisatie verkennen?

Vertrek van een verkennend gesprek >>

Testimonials