STRUCTUUR EN PROCESSEN

1-to-1 | Come & go

Zoek je een sparringpartner met wie je kan brainstormen om je werking performanter te maken? Heb je een idee of plan om structuren en processen in je organisatie te optimaliseren?

De wereld verandert op een complexe en onvoorspelbare manier. Hoewel je deze evoluties niet in de hand hebt, kan je je bedrijf wel wendbaar en weerbaar maken. Wij denken graag mee om je plannen rond organisatiestructuren en processen te challengen. We kijken samen met jou hoe je je teams en organisatie optimaal voorbereidt op de toekomst. reBoot begeleidt je naar een efficiënte teamflow met een agile mindset.

 

1-to-many | Teamflow

Verliest je team veel te veel tijd en energie door overbodig overleg en onduidelijke rolverdelingen? Wil je efficiënter en klantgerichter werken?

De productiviteit van je team wordt in grote mate bepaald door de structuur en processen die erachter schuilgaan. Wie vervult welke rol in het team? Hoe wordt er gecommuniceerd? Wat is het besluitvormingsproces? Om je aanpak snel en accuraat af te stemmen op de wisselende klantenvraag, is een agile mindset noodzakelijk. Wij begeleiden je team(s) naar een flexibele en zelfsturende manier van werken. Hiervoor hanteren we een waaier aan methodieken als Kanban, Scrum, visueel faciliteren en sociocratische besluitvorming.

 

Many-to-many | Organisatieflow

Heeft je organisatie (te)veel tijd nodig om in te spelen op nieuwe marktvragen en -opportuniteiten? Twijfel je over de juiste organisatiestructuur voor jouw bedrijf?

Hoe groter je organisatie wordt, hoe meer structuren en processen impact hebben op de kwaliteit van je werking. Denk aan medewerkers die afhankelijker van elkaar worden voor het uitvoeren van taken of het sterk toenemen van overlegmomenten. Wij ondersteunen jou bij het stroomlijnen van de flow in je organisatie met inspiratie uit de lean & agile werelden zoals Team Topologies, unFIX en dynamic reteaming. We focussen daarbij niet op een eenmalige optimalisatie, maar gidsen je naar het nieuwe organisatiedenken gericht op continue verbetering.

Samen de mogelijkheden voor jouw organisatie verkennen?

Vertrek van een verkennend gesprek >>

Testimonials