fbpx

Een tijdje terug organiseerden we onze allereerste inspiratiesessie rond trends en evoluties in samenwerking. Het werd een¬†mix van academische inhoud over samenwerken, onze eigen inzichten uit de praktijk, co-creatie met onze fantastische deelnemers en dit alles natuurlijk met de nodige visuals (en lekkere hapjes ūüôā ) als kapstok. Het reBoot schip ontpopte zich tot een platform voor ont-moeten, inspireren en ervaringen uitwisselen. Rode draad doorheen onze presentatie waren 4 paradoxen waar we in onze professionele carri√®res meer en meer mee te maken krijgen. Paradoxen, waar de beide polen niet alleen kunnen bestaan, maar waarbij we ook wel wat handvaten kunnen gebruiken om deze met mekaar te verenigen. ¬†Het reBoot team heeft dan ook zijn eigen ervaringen hierover gebundeld en samengevat in enkele korte tips per paradox. Deze vind je onder deze blogpost terug.

We zijn natuurlijk nieuwsgierig naar jullie eigen inzichten. Ben je het met ons eens? Of net niet? Heb je nog aanvullingen? Laat het ons dan zeker weten, want stilstaan is vooruitgaan!

 

Leave Comment

Your email address will not be published.