Projecten

Samen met jullie werkt reBoot aan de volgende stap in jullie samenwerking. Hiervoor werken we altijd op maat. Hieronder vinden jullie een greep van onze gerealiseerde projecten. Aarzel niet om ons te contacteren met jullie specifieke vragen.

Voor diverse (zorg-)teams werkten we een teamdag uit waarbij teamleden de kans krijgen om elkaar beter leren kennen. Een ganse dag inhoudelijk werken of afgewisseld met een fun-teamactiviteit, verschillende combinaties zijn mogelijk. Voor het inhoudelijke deel maken we onder andere gebruik van de Insights Discovery tool en organiseren we workshops rond persoonlijkheidsvoorkeuren en inzichten in samenwerking. Ook voor de fun activiteiten werken we graag op maat. In het verleden organiseerden we reeds chocolade workshops, reBoost sessies (werken rond ademhaling en stress), een escape-room op het schip,…

Naast onze begeleidingen organiseren we op regelmatige basis ook zelf workshops. Topper in ons aanbod zijn ongetwijfeld de workshops rond Visual Facilitation. In 1 dag gidst Birte jullie door de wondere wereld van visuele facilitatie en overtuigt ze jullie in een mum van tijd van de meerwaarde van beelden in een professionele omgeving.

Overtuigd van de voordelen van visual facilitation? Birte wordt regelmatig gevraagd om vergaderingen, inspiratiesessies, missie-visie oefeningen,… visueel vast te leggen. Heb je hier een eigen project voor? Neem zeker contact met ons op voor meer informatie.

Hulp nodig om je missie-visie oefening in goede banen te leiden of om jullie brainstormsessies tot resultaten te brengen? Onze reBoot begeleiders treden hiervoor graag op als facilitator.

Ook individueel kan je terecht bij reBoot. Zit je met vragen rond je loopbaan? Dan gaan we met jou aan de slag in onze knusse coachingsruimte. Zowel met als zonder loopbaancheques via de VDAB begeleiden we diverse loopbaan- en ontwikkelingstrajecten.