reBoot days
Tijdens een reBoot day combineren we de inzichten uit coaching met assessmentoefeningen en persoonlijke ontwikkeling. De ijsberg dus, maar wel samen met de deelnemer die enthousiast wordt door de waarderende, coachende en persoonlijke aanpak!

 

Inzicht is de sleutel

“de juiste man op de juiste plaats”
” the war for talent”
We worden vandaag de dag om de oren geslagen met oneliners over het aantrekken en houden van de juiste medewerkers. Maar hoe kunnen we dit nu realiseren?
Bij reBoot zijn we er van overtuigd dat inzicht het antwoord is.

samen de puzzel maken

Bovendien is het aantrekken van de juiste medewerkers slechts de start. Gedreven medewerkers op de juiste plaats hun volle potentieel laten benutten is de volgende.

In de reBoot days richten we ons tot organisaties en individuen die inzicht willen krijgen in:

  • doorgroeipotentieel van bestaande medewerkers
  • aanwezige talenten/competenties binnen teams met het oog op het opnemen van verschillende projecten/teamrollen
  •  persoonlijke drijfveren
  • leerstijlen

reBoot aanpak

Tijdens onze reBoot days brengen we de talenten van individuele medewerkers in beeld via een TMA analyse (Talenten en Motivatie) en gaan we coachend aan de slag met de inzichten, SAMEN met de deelnemer. We combineren dit met een aantal assessmentoefeningen, altijd op maat uitgewerkt. Met bijzondere aandacht voor de individuele drijfveren en loopbaanperspectieven. Een assesssment wordt vaak negatief ervaren door deelnemers. Door samen te kijken naar persoonlijkheid en competenties te koppelen aan talenten en eigen inzichten, lopen deelnemers fluitend over de loopbrug naar huis. Fundamenteel voor zelfontwikkeling, beter leiderschap, inzicht in ontwikkelnoden en samenwerking binnen teams.

Interesse in ons aanbod of wil je meer inlichtingen? Aarzel niet om met ons contact op te nemen via onderstaand formulier of via onze contactgegevens onderaan deze pagina.