fbpx

Opleiding Visual Facilitation

Feb 02, 2024


Voor Wie?
Visuele ondersteuning is een krachtig instrument voor teamleaders, managers, consultants, trainers, docenten,…
kortom elke professional die de impact van zijn/haar groepscommunicatie naar een hoger niveau willen tillen.
Tekenervaring is niet nodig, maar wel de zin om uit je comfortzone te komen als tekenen daar niet toe behoort.

Training Visual Facilitation?
Deze ééndaagse workshop biedt je een praktische intro in het leren overbrengen van informatie via visuals (=tekeningen+woorden).
We bieden een stuk theorie maar gaan daar onmiddellijk mee aan de slag, met gelegenheid voor experiment en uitwisseling en een reeks praktische oefeningen om je op weg te zetten. Op het einde van de opleiding heb je alles in handen om je boodschap, training of vergadering zonder koudwatervrees visueel aan te pakken. Maximaal 6 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijk en concreet advies.

Trainer
Birte Kooken is teambegeleider, coach en assessor maar zorgt ook voor visuele begeleiding bij grote publieke events. Ze gebruikt visualisatie bij ongeveer alles wat ze doet. In 2017 startte ze met reBoot en trainde ondertussen meer dan 150 mensen via deze workshop. Haar aanpak is no-nonsense, co-creatief en resultaatgericht.

Praktische informatie:
Locatie: reBoot schip
Prijs: 685€ (excl BTW) met cursusmateriaal, degelijk start-to-draw pakket, drank en versbereide lunch op het schip, cocktail als afsluiter (bij mooi weer buiten op het scheepsdek)