ASSESSMENT EN DEVELOPMENT

Onze assessments en development dagen zijn een verademing in het HR landschap. Een dag vol inzichten zoals veel medewerkers zich wensen: een persoonlijke, kwalitatieve en heldere analyse van hun competenties met concreet ontwikkeladvies.
En u krijgt als kapitein/organisatie de richting en no-nonsense handvaten voor de toekomst… om met uw optimale bemanning uw bestemming te bereiken.

Investeer in de groei van je organisatie met een grondig assessment van je toekomstig talent. reBoot kiest met jou voor elke rol de relevante competenties, onderzoekt of de kandidaat past binnen jouw organisatie en formuleert een to-the-pont ontwikkeladvies. Om absolute onafhankelijkheid te garanderen, doen we bij reBoot geen rekruteringsactiviteiten.

Geef je talent aan boord de ruimte om te groeien. Tijdens een reBoot development dag onderzoeken we de ontplooiingsmogelijkheden van je medewerker, bekijken we zijn drijfveren, competenties, valkuilen en talenten. Je ontvangt een uitgebreid verslag volledig op maat, mét ontwikkeladvies en coachingsmogelijkheden. Opgelet: jouw medewerker is niet meer dezelfde als hij ‘s avonds over de loopbrug naar huis wandelt…

Testimonials